Missie en visie

Telindus, onderdeel van de Proximus Group, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van Access, Connectivity en Datacenter in combinatie met multi-vendor support en managed services. De organisatie beschikt over expertise op het gebied van cloud, virtualisatie, computing, storage, netwerken en security.

Hiermee heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende multi-vendor infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren die het fundament vormen voor de IT-huishouding van enterprises en service providers. Telindus wil voor haar klanten een belangrijke partner blijven op het gebied van end-to-end infrastructuuroplossingen. Eén aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en de kunst is om deze ontwikkelingen met elkaar te verbinden en te integreren in plaats van te focussen op losse componenten. Samen met best-in-class partners streeft Telindus er naar om de klant volledig te ondersteunen op het gebied van betrouwbaarheid en het geven van persoonlijke aandacht over de gehele keten, met als uiteindelijk doel het efficiënter maken van de bedrijfsvoering met IT.

Dankzij een hoog certificeringsniveau en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen van leveranciers, loopt Telindus voorop in de markt. Telindus heeft ruime ervaring met klanten in alle segmenten van de markt. Op basis van een best-of-breed-aanpak streeft de organisatie voor al haar klanten naar innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke vragen vanuit de business.

Visie
Telindus ziet voor de komende vijf tot tien jaar een duidelijke trend in de markt. De integratie van individuele componenten in het datacenter, de kantooromgeving en verbindingen daartussen en de grote zorg om veiligheid nemen steeds verder toe. Het aanbieden van een geïntegreerde stack sluit hier naadloos bij aan en vergroot de betrouwbaarheid en robuustheid van de infrastructuur en verlaagt de complexiteit van het beheer. Access, Connectivity en Datacenter zijn niet meer los van elkaar te zien.

Telindus richt zich met haar end-to-end dienstverleningen op het adviseren en ondersteunen van de klant bij deze ontwikkelingen. Organisaties realiseren zich dat zonder technologie het bedrijf niet zou bestaan, maar willen af van de kopzorgen die IT met zich mee kan brengen. Het belangrijkste is dat men blind kan vertrouwen op IT en daarom focust Telindus zich op infrastructuuroplossingen die een optimale beschikbaarheid garanderen en voldoen aan de wensen van de business om altijd en overal toegang te hebben tot data.

Omdat eisen aan IT steeds extremer worden, is kennis van de keten nodig. Telindus gebruikt deze kennis om waar te maken wat er wordt beloofd en neemt de verantwoordelijkheid van het gehele IT-traject op zich. Telindus ziet haar klanten als deelgenoot, waarbij klanten zelf de controle behouden, maar waar gewenst kunnen rekenen op specialistische ondersteuning. Hiermee bouwt Telindus aan duurzame relaties die er voor zullen zorgen dat klanten nu en in de toekomst blijven profiteren van innovatieve oplossingen als basis van hun bedrijfsvoering.

Telindus wil voor zowel bedrijven als service providers de belangrijkste speler worden voor het ontwerpen, bouwen, migreren, onderhouden en beheren van een fundament voor een veilige end-to-end infrastructuur.