Managed Security Services

De visie van Telindus Managed Security Services is dat er een centraal punt nodig is om uw applicatie-omgeving eenvoudiger te maken, beter te beveiligen en te monitoren. In onze architectuur noemen wij dat ook wel het Point of Control. Dit is een gateway met een eenvoudige en eenduidige infrastructuur, waarmee u meer grip krijgt op de informatiestromen tussen gebruikers en applicaties, tussen gebruikers onderling en tussen applicaties en de cloud.

Intelligence, Security en Performance

De Application & Business Continuity architectuur van Managed Security Services geeft u zicht op welke applicaties door welke users gebruikt worden en welke beveiligingsrisico’s u loopt. Bovendien geven wij u realtime inzicht in hoe goed uw webapplicaties werken. Bij problemen ziet u direct waar de oorzaak van de verstoring of vertraging ligt. Met het Point of Control regelt Managed Security Services de beschikbaarheid en performance van uw applicaties. Uw applicaties kunnen daarbij in uw eigen datacenter of in de cloud staan.

Point of Control

Inzicht hebben in wat er in uw netwerk gebeurt is van essentieel belang om uw applicaties goed te kunnen beschermen. Onze ervaring is dat performance en beveiliging vaak op gespannen voet staan. De samenstelling van onze diensten bieden uitkomst in dit lastige vraagstuk door de security te waarborgen, zonder dat dit afbreuk doet aan de snelheid en flexibiliteit van uw bedrijfsvoering. Immers, in de huidige application economy is een veilige en optimaal werkende IT-infrastructuur cruciaal.

Door de context van de gebruiker te bepalen – locatie, rol en rechten en type apparaat – kan veilig toegang worden gegeven tot de juiste en relevante informatie. Zo kunt u afdwingen dat gevoelige informatie alleen op het kantoor kan worden bekeken, of dat een privé-apparaat uitsluitend toegang krijgt tot e-mail en agenda-informatie. Het Point of Control integreert naadloos met bestaande oplossingen zoals; VDI concepten als Citrix en VMware. Het regelt de veiligheid, beschikbaarheid en performance van uw applicaties of deze nu in uw eigen datacenter staat of in de cloud.

Telindus Managed Security

Het Point of Control van Managed Security Services helpt u bij het realiseren van uitdagingen op het gebied van Intelligence, Security en Performance.

Web Application Security – Uw webapplicaties beschermd

 

 • Web Application Firewall
  De Web Application Firewall dienst van Managed Security Services zorgt ervoor dat uw netwerk schoon blijft. Zo worden uw applicaties niet onnodig belast en kunt u een betrouwbare dienstverlening en een optimale gebruikerservaring aan uw klanten, partners en leveranciers garanderen.
 • Vulnerabilty Management
  Vulnerability Management van Managed Security Services sluit naadloos aan op de Web Application Firewall oplossing en beschermt uw organisatie en uw klanten tegen misbruik, diefstal en het lekken van vertrouwelijke gegevens bij het gebruik van uw websites of applicaties.

Next Generation Security Platform- Uw bedrijfsnetwerk en endpoints beschermd

 

 • Next Generation Firewall
  Met de Next Generation Firewall van Managed Security Services krijgt u volledig grip op uw netwerkdata en ontzegt u de toegang tot aanvallers die er op uit zijn gegevens te stelen, uw bedrijfsmiddelen in gevaar te brengen of de performance van uw applicaties negatief te beïnvloeden.
 • Advanced Endpoit Protection
  Met de Advanced Endpoint Protection van Managed Security Services, zorgt u voor de veiligheid van uw eindgebruikers en continuïteit voor uw organisatie. Uw medewerkers kunnen onbezorgd doorwerken.

Secure Collaboration – Veilig uw informatie uitwisselen

 

 • Secure Email
  Met Secure E-mail van Managed Security Services, zorgt u ervoor dat u en uw collega’s met een gerust hart en zonder beperkingen of restricties per e-mail informatie kunnen delen met klanten, partners of leveranciers.
 • Secure File Transfer
  Met de Secure File Transfer oplossing van Managed Security Services zorgt u voor een veilige, betrouwbare en snelle bestandsuitwisseling binnen en buiten uw organisatie tussen personen en/of systemen.

Secure API Management – Veilig applicaties integreren

 

 • Secure API Management
  Secure API Management van Managed Security Services helpt u op efficiënte wijze systemen samen te brengen, deze integraties te beveiligen, sneller betere klantervaringen te bieden en nieuwe kansen te benutten.

Performance Management – Grip op prestaties van applicaties en leveranciers

 

 • Performance Optimization
  De Performance Optimization oplossing van Managed Security Services zorgt ervoor dat traagheid en uitval wordt voorkomen en u een betrouwbare dienstverlening en een optimale gebruikerservaring aan uw klanten, partners en leveranciers kunt garanderen.
 • Insights & Analytics
  Met Insights & Analytics worden het risico en de potentiële kosten van onder- of overbelasting van uw platform lager en krijgt u volledig inzicht en grip op de performance van uw ICT-infrastructuur, partners en leveranciers.

Secure Access Management – Gecontroleerde toegang tot applicaties en data

 

 • Priviledged Access Management
  Met Privileged Access Management krijgt u grip op de privileged accounts zowel in uw eigen ICT-infrastructuur als in de cloud. U heeft volledige controle over de toegang tot al uw infrastructurele systemen zowel voor interne als externe medewerkers, partners en leveranciers.
 • Secure Access Portal
  Met de Secure Access Portal kunnen uw gebruikers door slechts één keer in te loggen op efficiënte wijze altijd en overall gebruik te maken van al uw applicaties.
 • Multi-Factor Authentication
  Met Multi-Factor Authentication van Managed Security Services wordt de identiteit van gebruikers beschermd, bent u zeker dat een gebruiker is wie hij beweert te zijn en is de toegang tot uw bedrijfsnetwerk beveiligd.
Marcel van der Roest

Meer weten?

Neem contact op met onze Services Specialist Marcel van der Roest.