Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Telindus Integrated Secure IT Infrastructure

Met dreigingen die steeds geavanceerder worden en zich bovendien in een razendsnel tempo ontwikkelen, zien steeds meer organisaties de noodzaak van een integrale aanpak van security. De nog altijd toe- nemende digitalisering van informatie, de roep om privacywaarborging van die gegevens en het voldoen aan landelijke, Europese en branche- specifieke wet- en regelgeving maken dat organisaties staan voor een complex securityvraagstuk. Want hoe zorgt u voor het nodige inzicht om imago- en financiële schade te voorkomen ten gevolge van digitale dreigingen?

Prevent, Detect & React
Nu de bewustwording rondom security toeneemt, stellen organisaties steeds vaker een securitybeleid op. In de praktijk wordt dit helaas nog teveel omgezet naar preventieve point-solutions in plaats van een geïntegreerde oplossing. Een slot op de deur, bijvoorbeeld door middel van een firewall, is niet meer voldoende om securityproblemen buiten de deur te houden. Op het moment dat hackers de security weten te passeren, draait alles om adequate detectie en reactie. Het is noodzakelijk dat bedrijven signaleren wanneer er malafide verkeer voorkomt, zodat hierop direct gereageerd kan worden. Om dit te realiseren is integratie van securityoplossingen vanuit de dimensies Prevent, Detect en React noodzakelijk.

Telindus Integrated Secure IT Infrastructure
Telindus biedt een geïntegreerde securityoplossing; end-to-end, van advies tot implementatie, monitoring en beheer. De Telindus Integrated Secure IT Infrastructure bestaat uit een viertal basisbouwblokken (Security Essentials), over de assen Prevent, Detect en React. Om u te beschermen tegen de meest voorkomen digitale dreigingen zijn deze bouwblokken noodzakelijk. Heeft uw organisatie, bijvoorbeeld vanwege wet- en regelgeving, behoefte aan een hoger securityniveau, dan kunnen de Advanced Options aan de basis worden toegevoegd. Daarnaast kiest u afhankelijk van de intern beschik- bare kennis en resources voor een servicesniveau die bij u past, namelijk Starter, Comfort of Elite.

Telindus Integrated Secure IT Infrastructuur

Maak een afspraak met één van onze securityspecialisten
Benieuwd naar het huidige beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur? Wij helpen u graag om dit inzicht te creëren. Vervolgens stippelen we samen met u het pad uit naar een geïntegreerde en toekomstvaste beveiliging van uw IT-infrastructuur. U kunt een afspraak maken met onze securityspecialist.

Ron Hehemann

Meer weten?

Neem contact op met onze Security Specialist Ron Hehemann.