Workshop Microsegmentatie

31 januari 2019

Deze workshop heeft reeds plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Is uw datacenter al in hoge mate gevirtualiseerd? Zijn uw virtuele machines al voorzien van een eigen firewall? Waarschijnlijk niet, maar dat is wel de nieuwe norm. Want elke omgeving is voor potentiële hackers interessant. Ransomware en andere bedreigingen kloppen bij iedereen aan de deur. U moet er toch niet aan denken dat uw bedrijfsproces stil ligt? Dit kan worden opgelost door gebruik te maken van microsegmentatie. Wilt u weten hoe en waarom microsegmentatie ook voor u een must is in de komende jaren? Kom dan op donderdag 31 januari naar de Workshop Microsegmentatie.

Binnen de meeste datacentra is virtualisatie inmiddels meer regel dan uitzondering. Daar waar voorheen, in de fysieke wereld, de scheidslijn tussen de verschillende onderdelen in een netwerk duidelijk was, is dit door de verregaande virtualisatie tegenwoordig steeds minder goed zichtbaar. Niet alleen zijn er veel meer verkeersstromen, het is ook steeds minder duidelijk waar een eventuele grens gelegd kan worden.

In de interactieve NSX workshop over microsegmentatie leggen we met praktijkvoorbeelden uit wat microsegmentatie is, waarom het voor u ook van belang is en hoe eenvoudig het is om overzicht te bewaren in het beheer. Aan het einde van de dag:

  • Weet u waarom microsegmentatie binnen uw datacenter van belang is?
  • Kunt u de impact van de hedendaagse bedreigingen inschatten?
  • Bent u op de hoogte van de mogelijkheden van uw omgeving?

Deze workshop is voor IT Managers en beheerders die meer inzichten willen in de verkeersstromen in hun datacenter. U verkrijgt extra kennis van de mogelijkheden van VMware NSX en de toegevoegde waarde voor uw omgeving.

Meld u gratis aan en neem een collega mee. Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Programma

11.00 – 11.15 uur            Introductie
11.15 –  12.30 uur           Het belang van microsegmentatie
12.30 – 13.00 uur            Integratie met intelligente beveiligingsoplossingen
13.00 – 13.45 uur            Lunch
13.45 – 14.30 uur            Meer dan microsegmentatie
14.30 – 15.15 uur            De mogelijkheden van NSX in de praktijk
15.15 – 16.00 uur            Borrel

Schrijf mij nu in