Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Telindus benoemt Bas ter Heurne tot Sales Director

1 feb 2017

Bas ter Heurne (42) is per 1 februari 2017 aangesteld als nieuwe Sales Director van Telindus, onafhankelijk specialist op het gebied van Access, Connectivity, Datacenter, Security, Software Defined ICT-infrastructuur en Managed Services. In zijn nieuwe rol zal Ter Heurne het sales- en marketingteam aansturen en samen met hen Telindus naar een volgend niveau brengen, waarbij innovatie en de ultieme klantervaring hoog in het vaandel staan.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector is Ter Heurne bekend met de markt. Voorheen was hij in verscheidene functies werkzaam bij onder andere Rabobank International Global IT en DATAD Informatisering. Vanaf 2006 was hij eindverantwoordelijk voor de sales bij PQR, waar hij zich tevens ontfermd heeft over het innovatieproces.

Ter Heurne: “Bij organisaties stel ik vaak de vraag: stel nu dat alles kan, wat zou je dan willen dat ik voor je oplos? Innovatie krijgt bij organisaties steeds meer prioriteit, maar vergt tevens veel tijd en aandacht. Pas wanneer IT echt gezien wordt als business enabler, worden de juiste stappen gemaakt. Dit is ook de visie van Telindus, die bijzonder goed aansluit op mijn eigen overtuiging. Telindus onderscheidt zich in de markt doordat zij een complete kennisleverancier is voor end-to-end ICT-oplossingen op gebied van onder andere Cloud, Connectivity en Security. Daarnaast ontzorgt Telindus haar klanten ook met Managed Services. Dit zijn mijns inziens onmisbare elementen die de ultieme klantervaring versterken. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn salesteam organisaties te helpen hun digitale transformatie te versnellen.”

Geert Degezelle, Managing Director bij Telindus: “Ik ben uiterst verheugd om Bas als nieuwe Sales Director aan ons team te mogen toevoegen. Zijn bewezen ICT-ervaring, winning mindset en visie op technologische vernieuwingen zijn passend bij de innovatieve can-do cultuur van Telindus. Ook zijn focus op innovatie spreekt mij erg aan. Ik ben dan ook overtuigd dat ons team, met de versterking van Bas, Telindus nog beter op de kaart zet als dé partij die organisaties op IT-vlak ontzorgt en vooruit helpt.”

De focus op innovatie staat zowel bij Ter Heurne als bij Telindus centraal. Net als de overtuiging dat IT de business op diverse manieren vooruit kan helpen. Telindus heeft onlangs het magazine “Get Inspired – Top 15 IT-blogs” gepubliceerd met als doel de lezer te inspireren om met IT de business vooruit te helpen. Deze uitgave kunt u gratis bestellen.