Secure & Compliant event

7 december 2017

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven voor dit event.

Wij nodigen u graag uit voor het Secure & Compliant event op donderdag 7 december in het Telindus Inspiration Center. Deze dag is specifiek gericht op banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners en staat geheel in het teken van de naleving van wet- en regelgevingen en welke impact dit heeft op uw IT-infrastructuur.

Kopzorgen compliancy wet- en regelgeving
Fintechs en Regtechs zijn hot and happening; disruptief, innovatief en in dienst van digitalisatie voor het creëren van nieuwe en verbeterde businessmodellen. Maar wat betekent deze ontwikkeling voor het handhaven van de wet- en regelgeving in de financiële dienstverleningssector?

Gartner voorspelt dat 50% van de bedrijven op 25 mei 2018 niet klaar zal zijn voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Naast de AVG zijn er meer wet- en regelgevingen waar bedrijven en organisaties aan moeten voldoen, zo ook in de financiële sector. De veranderingen op het gebied van privacy en compliancy gaan razendsnel.

Hoe krijgen CISO’s en BISO’s realtime inzage in de informatiestromen en is er een nieuwe manier om controls te handhaven? Hoe versnelt u de policies in complexe, heterogene en hybride omgevingen? Hoe helpen analytics om alle IT-applicaties op tijd en real time onder controle te krijgen? En hoe bespoedigt u de infrastructuurtransformatie om continu compliant te zijn?

Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen op papier, maar ook in de praktijk compliant bent en niet achter de feiten aanloopt?

Meld u nu aan voor 7 december en krijg antwoord op deze lastige vraagstukken. Tijdens deze dag worden best practices gedeeld door de bekende auditor Jan Matto van Mazars en Telindus Experts.

Programma

11.00 – 11.15 uur – Welkom

Security staat hoog op de agenda en bestuurders hebben inmiddels wel gehoord van de verschillende vormen van cybercrime met reputatieschade als gevolg. Niet compliant zijn, is kostbaar. Zeker als er sancties volgen. Maar hoe creëren we het benodigde budget en versnellen we de benodigde infrastructuurtransformatie om continu compliant te zijn?

Door Bas ter Heurne, Sales Director bij Telindus

11.15 – 12.15 uur – De Loss of IT Governance versus de nieuwe IT werkelijkheid

De corporate governance code 2016 stelt dat bestuurders verantwoording moeten kunnen afleggen over de beheersing van cybersecurityrisico’s.Maar welke informatie hebben zij daarvoor nodig? En wat betekent dit voor interne (IT) auditors? Kijkend naar de cyber- en privacyrincidenten blijken traditionele veelal procesgerichte normen en controls te falen. Een omslag is dringend nodig waarbij de risico’s van de IT werkelijkheid ook op dat niveau worden beheerst. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt in deze sessie aangegeven hoe het anders kan.

Door Jan Matto, IT Audit Consultant bij Mazars

12.15 – 12.45 uur – Lunch

12.45 – 13.30 uur – Zonder wrijving geen glans

De paradox van PSD2 en AVG: delen en beschermen. De uitdaging van periodiek naar continu in control zijn en monitoren dat de controls werken. Hoe versnel je policies in complexe, heterogene en hybride omgevingen? Hoe helpen analytics om niet alleen de kroonjuwelen, maar alle IT-applicaties op tijd en real time onder controle te krijgen?

Door Albert Lentink, Business Consultant bij Telindus

13.30 – 14.15 uur – Secure & Compliant DCI, het fundament van een compliant datacenter

Technologie is er voor de slimme en geautomatiseerde infrastructuur; toepassen is een kwestie van doen met vereenvoudiging en end-to-end control en visibility als doel. Proces en cultuur zijn belangrijke factoren voor een snelle en succesvolle implementatie.

Door Tom Engels, Principal Consultant bij Telindus

14.15 – 15.00 uur – Rondleiding Inspiration Center

In het Telindus Inspiration Center bieden wij u inzicht hoe IT kan bijdragen aan een succesvollere organisatie binnen een inspirerende omgeving, die is voorzien van o.a. Virtual Reality & Augmented Reality, Robotisering en 3D printing. Het Telindus Inspiration Center draait om succes door innovatie.

Door Harm de HaanDigitization Evangelist bij Telindus

15.00 – 15.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie: Inspiration Center bij Telindus, Krommewetering 7 in Utrecht

Schrijf mij nu in