Cookie statement

Dit is het Cookie Statement van Telindus-ISIT B.V. (“Telindus”), gevestigd en kantoorhoudende aan de Krommewetering 7, 3543 AP te Utrecht.

Dit Cookie Statement geeft u informatie over de manier waarop Telindus omgaat met cookies en de (persoons)gegevens die door middel van cookies via onze website www.telindus.nl worden verkregen. Voor de manier waarop Telindus met persoonsgegevens omgaat, verwijzen wij ook naar ons Privacy Statement. U kunt ons Privacy Statement vinden op https://www.telindus.nl/privacy/

Telindus respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en handelt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Wanneer u onze website bezoekt dan treft u rechtsonder in uw beeldscherm een scherm aan met ‘Cookies & Privacy’. Mogelijk ziet u in plaats daarvan een icoon van een cookie, waarmee u middels een druk op de muis het scherm ‘Cookies & Privacy’ kunt openen.

Onze website maakt gebruikt van twee categorieën cookies. Dit betreffen Noodzakelijke cookies en Marketing/ tracking cookies

Noodzakelijke cookies
Voor onze website maken wij gebruik van Noodzakelijke cookies. Dit betreffen analytische cookies waarmee bezoekersstatistieken en gebruikersgegevens (anoniem) worden verzameld. Ook hanteren wij functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van onze website. Voor het gebruik van deze analytische en functionele cookies is uw toestemming niet vereist. Wel informeren wij u hierbij over het gebruik van dergelijke cookies. Indien u niet wilt dat wij middels deze Noodzakelijke cookies (anonieme) analytische gegevens van u verzamelen dan heeft Google Analytics een Opt-out Browser Add-on beschikbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Google.

De Noodzakelijke cookies voor analytische doeleinden op onze website zijn afkomstig van Google Analytics. Voor het gebruik hiervan heeft Telindus met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. Daarnaast is het laatste octet van uw IP-adres gemaskeerd.

Marketing/ tracking cookies
De Marketing/ tracking cookies zorgen ervoor dat op onze website uw persoonsgegevens worden verwerkt door aanbieders van social media en adverteerders. De Marketing/ tracking cookies staan standaard uitgeschakeld. Als u akkoord wenst te gaan met de Marketing/ tracking cookies dan dient u in het scherm ‘Cookies & Privacy’ een vinkje te plaatsen bij de Marketing/ tracking Cookies.

Indien u niet te akkoord wenst te gaan met de Marketing/ tracking cookies dan kunt het scherm ‘Cookies & Privacy’ wegdrukken of kunt u op de blauwe knop ‘Oke’ drukken. Zorg daarbij dat het vinkje bij Marketing/ tracking cookies uitgeschakeld staat.

De Marketing/ tracking cookies worden ingezet voor de volgende aanbieders van social media en adverteerders:

Facebook
Gegevens worden gebruikt om een reeks advertentieproducten te leveren van externe adverteerders. Dit maakt delen en liken via social share buttons mogelijk.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Twitter
Gegevens worden gebruikt om de bezoeker te identificeren op Twitter, waardoor er informatie gedeeld kan worden met anderen via Twitter.

Doubleclick.net
Gegevens zoals browsegeschiedenis worden gebruikt om advertenties op partnerwebsites te tonen. Advertentiecampagnes worden geanalyseerd en geoptimaliseerd en gedeeld met Google.

LinkedIn
Gebruikersgegevens worden verzameld door LinkedIn om gebruik van embedded services te volgen en sharebuttons mogelijk te maken.

Volledige omschrijving cookies
Bekijk hier het overzicht van alle cookies

De relevante wettelijke grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens bij Marketing/ tracking cookies is: de betrokkene heeft toestemming gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens (artikel 6.1 sub a AVG).

Indien u akkoord gaat met het gebruik van Marketing/ tracking cookies dan dient u er rekening mee te houden dat uw persoonsgegevens verwerkt worden door aanbieders van social media en adverteerders. Telindus heeft geen zeggenschap of invloed op welke wijze deze aanbieders van social media en adverteerders uw persoonsgegevens verwerken. Raadpleeg de privacy verklaringen van de betreffende partijen om te zien op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Het is ook mogelijk om cookie voorkeuren aan te passen in de browserinstellingen van uw webbrowser. Eenmaal geplaatste cookies kunt in de browserinstellingen verwijderen. Hoe u instellingen kunt aanpassen of cookies kunt verwijderen is afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt. Raadpleeg uw webbrowser voor meer informatie.

Indien u een klacht heeft over het cookie beleid van Telindus, dan kunt u een klacht indienen bij onze privacy coördinator. Telindus behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar Cookie Statement. Voor informatie over dit Cookie Statement kunt u contact met onze privacy coördinator opnemen via het e-mailadres privacycoordinator@telindus.nl